Saltar a continguts

Fundació privada Universitat Internacional de la Pau

Navegació

Menú principal

Presentació

Frederic Roda
Ampliar imatge
Història

 La Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU) va néixer l'any 1984 amb l'objectiu de crear les condicions i facilitar les eines necessàries per a la formació, el debat, la reflexió i l'intercanvi d'opinions i experiències sobre conflictes i construcció de pau.

La Universitat neix arrel d'una iniciativa de Frederic Roda Pérez a través de l'Institut Victor Seix de Polemologia, i d'Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau. Actualment té un patronat del que n'és president Arcadi Oliveres Boadella i president honorari Adolfo Pérez Esquivel.

Imatge de complement
Ampliar imatge

  

La principal activitat de la Universitat de la Pau des dels seus inicis és el curs d'estiu que es celebra cada mes de juliol on s'analitzen les causes i les possibles alternatives en diferents situacions de conflicte.

A part del curs d'estiu que ja porta més de 26 edicions, també es realitzen al llarg de l'any altres activitats d'educació i sensibilització per la pau. 

El projecte Teixint Xarxes per a joves de secundària, el Seminari de Pensament per la Pau, les Nits Temàtiques, la Diada de la Noviolència i el Memorial Joan XXIII. 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats