Saltar a continguts

Fundació privada Universitat Internacional de la Pau

Navegació

Menú principal

Equip tècnic

Imatge de complement
Ampliar imatge
Neus Sotomayor - Direcció

Des de fa més de 20 anys treballa en el tercer sector, sobretot en el camp de l'economia social i solidària i de la cultura de pau.

Ha estat Presidenta de la Cooperativa Doble Via i, en el camp de l'educació per la Pau, va ser Presidenta de La Federació Catalana d'ONG per la Pau. Des de l'any 2000 dirigeix la Universitat Internacional de la Pau (Unipau).

Imatge de complement
Ampliar imatge
Mònica Perez Masoliver - Secretaria i administració

Llicenciada en Antropologia Social i estudis en metodologies participatives i cooperació internacional. Gran part de la seva experiència en terreny ha estat a Amèrica Llatina, a Colòmbia, Mèxic, El Salvador i Hondures i com a tècnica de projectes a Catalunya.

Està molt vinculada a les Brigades Internacionals de Pau (PBI), on hi col·labora amb el projecte a Colòmbia com a assessora del projecte, i és membre de PBI Catalunya.

Mònica Gironès Cànovas - Coordinadora del projecte educatiu Teixint Xarxes
Imatge de complement
Ampliar imatge
Anna Montull Garcia - Comunicació i premsa

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, postgrau en Cultura de Pau i Màster en Relacions Internacionals, amb especialització en pau i seguretat. Porta la Comunicació de l'entitat i és educadora del projecte Teixint Xarxes.

També ha treballat al Centre Delàs d'Estudis per la Pau, on actualment hi segueix com a col·laboradora.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats